עוף עם פטריות ותפוחי אדמה טעימים ורכים
מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 21/10/2016 | 13:47
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
שוקי עוף/כרעיים
-
6 תפוחי אדמה גדולים קצוצים
-
בצל קצוץ
-
פטריות שמפניון חתוכות מקופסת שימורים
-
פלפל
-
כף מרק עוף
-
מעט כורכום
-
כפית גדושה פפריקה מתוקה
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל
-
להוסיף את העוף ולטגן מעט מכל צד
-
להוסיף את התפוחי אדמה והפטריות
-
לאחר מכן מים שיכסה את הכל (רק שלא יהיה מרקי מדיי ) ותבלינים.
-
בתיאבון