לןגן

פרגיות וזיתים ברוטב עגבניות

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 20/10/2016 | 19:35
פרגיות וזיתים ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרגיות חתוכות לקוביות

  2. 6 שיני שום כתושות

  3. 6 עגבניות מגורדות

  4. 1 כף פפריקה, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, מעט מלח, רבע כפית פלפל שחור

  5. זיתים קלמטה ללא גלעין שמים את הזיתים בסיר עם מים וכשרותח לשפוך ולחזור על הפעולה פעם שניה שלא יהיה מרירות ומליחות יתר לזיתים במקביל בסיר נוסף לשים שמן ולטגן בו את הפרגית לאחר הטיגון להוציא מהסיר ולהניח בצד באותו סיר שטוגן הפרגית להוסיף את השום הכתוש ולטגן מעט על אש בינונית להוסיף את העגבניות המרוסקות והתבלינים והזיתים ולבשל יחד 10 דקות להוסיף את הפרגית ועוד שלושת רבעי כוס מים לכסות את הסיר ולבשל 40 דקות