לןגן

חציל במעטפת

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/10/2016 | 16:58

תקציר המתכון: פרוסות חציל פריכות וטעימות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף חציל לפרוס לשים במסננת לפזר מלח לשעה

  2. :בצלחת לשים פירורי לחם

  3. בצלחת שנייה קמח

  4. בקערה לשים את הבצים ולערבב

  5. לטבול את החציל בקמח אחר כך בביצה ואז בפרורי לחם

  6. לטגן בשמן חם ועמוק