לןגן

פוקצ'ה

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/10/2016 | 15:07
פוקצ'ה

תקציר המתכון: בוקרכשמתחשק לפנק במאפה ביתי!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח עם שמרים, מוסיפים סוכר ואבקת אפייה, מוסיפים מים ושמן, מערבלים 4 דקות נוספות, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת ושוב מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים, משמנים את הידיים ומשטחים על התבניות (אפשר להיעזר במערוך).

  2. מטפטפים מעט שמן זית, מפזרים מעל פרוסות עגבניות שרי, רצועות גמבה בצבעים, מוצרלה מגורדת, מוצרלה בייבי, כוסברה מיובשת.

  3. מתפיחים רבע שעה, אופים בטורבו 170 מעלות כ 20 דקות..