לןגן

צינצנות עם קצפת ופתי -בר:

מאת: אוריה שמעון, פורסם: 11/05/2015 | 22:26

תקציר המתכון: מהבית.

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מיכל שמנת מתוקה 1/4 כוס סוכר אינסטנט פודינג וניל כוס חלב 250 גרם גבינה לבנה 5%

אופן הכנה

  1. להקציף תשמנת מתוקה עם הסוכר להוסיף כוס חלב להוסיף פודינג וניל להוסיף גבינה לבנה 5%.

  2. לקחת פתי בר וניל ופתי בר שוקולד כל אחד להשים בשקית נפרדת ולשבור בפטיש שניצלים עד שמגיעים לפירורים. לקחת תקצפת שהכנו ולקחת כוסות לקינוח ולעשות שלבים שלב למטה פירורי וניל פתי בר למעלה קצפת מעל הקצפת פירורי שוקולד פתי בר. ולעשות שלב אחר שלב עד שבאחרון לכסות תכוס עם הפירורי פתי בר וניל.