לןגן

באפלו וינגס

מאת: לילך טייב, פורסם: 18/10/2016 | 00:46
באפלו וינגס

תקציר המתכון: כנפי עוף במירנדה משגעת!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למירנדה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המירנדה ומשרים את כנפי העוף לכמה דקות.

  2. צולים את הכנפיים בתנור מעל רשת בחום גבוהה של 250 מעלות למשך 15 דקות או על גריל פחמים.

  3. מחממים את המירנדה שנותרה, יוצקים מעל הכנפיים הצלויות ומגישים.