לןגן

פאי פררו רושה

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/10/2016 | 22:20
פאי פררו רושה

תקציר המתכון: מתכון שלי באהבה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק - מקציפים חמאה עם סוכר, מוסיפים ביצה, חלמון, קמח, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת בצק פריך, עוטפים בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה.

  2. מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח, מרימים והופכים על התבנית, מהדקים טוב את הבצק לתחתית התבנית ולשוליים, מחוררים עם מזלג (ע"מ שלא יתרומם הבצק), אופים 170 מעלות עד להזהבה, מצננים ומעבירים לרשת מעל תבנית.

  3. ממסים שוקולד מריר, שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים שמן ומערבבים, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים חור ומצפים את הדופן של הפאי, מניחים על נייר אפיה ומכניסים למקרר לחצי שעה.

  4. להכנת מלית - ממיסים שוקולד חלב, כוס שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מקציפים כוס שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, תמצית אגוזי לוז לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים על הפאי, מקררים כ 4 שעות, מקשטים עם כדורי פררו רושה..

  5. מאתי ממן באהבה.