לןגן

מרק עדשים ירוקים וכתומים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 16/10/2016 | 02:10
מרק עדשים ירוקים וכתומים

תקציר המתכון: טעים מממממממ

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק עדשים ירוקים וכתומים

  2. בצל קצוץ, גזר חתוך לקוביות, 3 גבעולי סלרי חתוך לקוביות, תפוח אדמה חתוך לקוביות, כוס עדשים ירוק (לשטוף טוב) כוס עדשים כתום לטגן את הירקות במעט שמן להוסיף את העדשים להמשיך לטגן מספר דקות להוסיף מים לתבל במלח, פלפל, כמון, חוואיג, מרק עוף לערבב טוב כשמתרכך לטחון עם הבלנדר מוט להחזיר לגז להוסיף פיטרוזליה וכוסברה ולבשל עוד 2 דקות