לןגן

ריבת תפוז סיני

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 16/10/2016 | 01:37
ריבת תפוז סיני

תקציר המתכון: טעיםםםם

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את התפוז לחרוץ חריץ בכל תפוז לבשל במים רותחים בערך 10 דקות לסנן את המים ולשטוף במים קרים מספר פעמים במקביל בסיר להרתיח חצי ק"ג סוכר, חצי כוס מים מקל וניל (אם אין מקל וניל 3 שקיות סוכר וניל וכף וניל נוזלי) מיץ מלימון אחד מסמרי ציפורן שהסוכר נמס להוסיף את התפוזונים ולבשל על אש בינונית שעה עד שנעשה ריבה