לןגן

מלאווח במילוי בשר וצנובר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/10/2016 | 20:05
מלאווח במילוי בשר וצנובר

תקציר המתכון: מאפה במילוי בשר וצנובר. טעים ועסיסי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב בצלים בשמן להוסיף את הבשר לפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים ואת הצנובר..

  2. ללצנן ולסנן..

  3. לפתוח מלאווח שהופשר קלות.

  4. לשים מלית ולסגור כמו לסמבוסק..

  5. לסגור היטב עם המזלג כדי שלא יפתחו..

  6. למרוח ביצה לפזר שומשום..

  7. 180 מעלות עד הזהבה