קציצות בשר ברוטב
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/10/2016 | 18:59
תקציר המתכון:
קציצות רכות וטעימות
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.
-
חצי כוס פירורי לחם.
-
2 כפות שמן..
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט..
-
לערבב לשים במקרר חצי שעה..
-
בצל קצוץ.
-
3 כפות שמן..
-
4 עגבניות מגורדות.
-
רסק עגבניות קטן.
-
מעט סוכר.
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
מים.
אופן הכנה
-
בסיר רחב להזהיב בצל בשמן ..להוסיך את העגבניות רסק העגבניות תבלינים ולכסות במים..
-
לבשל רבע שעה..
-
לכדרר קציצות בידים רטובות להוסיף לסיר..
-
לנענע את הסיר מידי פעם..
-
לבשל 30 דקות על להבה נמוכה..