לןגן

דגים חריפים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/10/2016 | 17:34
דגים חריפים

תקציר המתכון: דגים חריפים אש שכל שישי חייבת להכין עם חלת הבית מעדן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים במים מלח ולימון לחצי שעה לשטוף..

  2. בסיר רחב לשים את כל הירקות ורבע כוס שמן לבשל 10 דקות תוך כדי עירבוב מתמיד..

  3. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ואת התבלינים..

  4. מלח כף פפריקה מתוקה לבשל רבע שעה..

  5. את הדגים להמליח ולשים פפריקה משני צדדים להוסיף לסיר..

  6. לשפר טעמים.

  7. אני בשלב הזה מערבבת פפריקה חריפה וקצת שמן ושופכת על הדגים להוסיף כוסברה קצוצה ולבשל 20 דקות על להבה נמוכה..

  8. @שכל אחד ישים פפריקה חריפה לפי הטעם שלו..

  9. אנחנו אוהבים חריף אש אז שמה די הרבה..