לןגן

בטטה קסביה (ארטישוק ירושלמי

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 14/10/2016 | 15:35
בטטה קסביה (ארטישוק ירושלמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפוח אדמה ירושלמי ובלשוננו בטטה קסביה

  2. לקלוף לשטוף טוב להשרות במים ולימון שלא ישחירו לטגן 3 שיני שום בשמן להוסיף מים רבע כפית כורכום, רבע כפית פלפל לבן, רבע כפית מלח, כף מרק עוף

  3. לשטוף את תפוחי האדמה למים המתובלים ולבשל אש בינונית חצי שעה ועניין של טעם אם רוצים בסוף הבישול לסחוט חצי לימון