לןגן

אורז אדום

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 12/10/2016 | 21:12
אורז אדום

תקציר המתכון: צלי עוף עם ירקות ואורז.. טעים מאוד מאוד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצלים בשמן להוסיף את כל הירקות ולהקפיץ טוב במשך כמה רגעים לערבב מידי פעם..

  2. להוסיף את העופות ולבשל 5 דקות מכל צד..

  3. להוסיף 8 כוסות מים לתת רתיחה ..להנמיך להבה לבינונית ולבשל 40 דקות..

  4. להוסיף רסק עגבניות לבשל רבע שעה..

  5. להוסיף את האורז ששטפנו לתת רתיחה לערבב טוב ולהעביר ללהבה הכי נמוכה ל20 דקות נוספות..

  6. האורז שהשתמשתי הוא בסמטי..

  7. הכוס היא כוס מידה