לןגן

דובשניות בקלי קלות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/10/2016 | 15:14
דובשניות בקלי קלות

תקציר המתכון: דובשניות טעימות וקלות להכנה טעימות למוצאי כיפור ולכל חג

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומקציפים לבלילה אחידה,מוסיפים את הביצה, הדבש והתה ומקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה (אפשר גם במיקסר). בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת האפיה.

  2. מוסיפים את הקמח המעורב עם אבקת האפיה והתבלינים לבלילה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

  3. עוטפים בניר נצמד ושמים במקרר למשך שעה.

  4. מוציאים מהמקרר עושים כדורים מצפים בשכבה נדיבה באבקת סוכר.

  5. שמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרחק זה מזה, אופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות, עד שנוצרים סדקים.

  6. מקררים על רשת צינון ושומרים בכלי אטום. טעים יאמי אמי