לןגן

גבינה פירורים / תבנית 24

מאת: אתי ממן, פורסם: 11/10/2016 | 14:46
גבינה פירורים / תבנית 24

תקציר המתכון: היא לא חייבת להיות לבנה!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק פירורים - בקערת מיקסר מקציפים חמאה, סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, קורנפלור, אינסטנט, אפיה, וניל, חלב, משמנים תבנית אלומיניום מרובעת, יוצקים את הבלילה, אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מצננים ומפוררים.

  2. להכנת מלית גבינה - מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, מוסיפים גבינות, שמנת חמוצה, תמצית וניל.

  3. שמים שקף צמוד לדופן התבנית,מסדרים שכבת פירורים ומהדקים, יוצקים את הבלילה ומפזרים את יתרת הפירורים מעל, מכניסים למקרר להתייצבות, מחלצים מהתבנית ומעבירים לכלי הגשה..

  4. מנפלאות המטבח של אתי ממן.