לןגן

חמין לשבת

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 11/10/2016 | 02:20
חמין לשבת

תקציר המתכון: מתכון של בעלי מומלץ ביותר היצמדו להוראות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרכיבים: חומוס, שעועית, עדשים שחורים רגל, בשר שריר, עצמות פרה, בטטה, תפוחי אדמה, בצל, ביצים, חיטה, שום 10 שינים והקציצה שלי (שבהמשך ארשום כיצד להכין אותה)

  2. תבלינים: 2 כפיות כמון, חצי כפית פלפל שחור, 2 כפיות פפריקה, רבע כפית כורכום, 2 כפיות שטוחות מלח, חצי כפית קינמון, 2 כפות מרק עוף, חצי כוס שמן, 2 כפיות אריסה מתוקה את כל התבלינים בסיר עם מעט מים להרתיח ואז להוסיף את הקטניות ומעל את הבשר והעצמות ביניהם את תפוחי האדמה וביצים ממלאים מים עד המרכיבים לא מעבר לזה מעל שמים את החיטה שנמצאת בתוך שקית קוקי - לחיטה את אותו התיבול של החמין והכמות תבלינים בהתאם לכמות חיטה שעושים ולצד זה שמים את הקציצה שנמצאת בשקית קוקי כוס חיטה שלושת רבעי כוס מים ותבלינים

  3. מרכיבי הקציצה שלי: 250 גרם בשר טחון, בוטנים טחונים, צנוברים, צימוקים ולתבל בסוכר, מעט מלח, קינמון, ומעט שמן כדי לעבד את הקציצה להכניס לשקית קוקי ולשים מעל החמין