לןגן

עלי גפן ממולא באורז

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 10/10/2016 | 23:31
עלי גפן ממולא באורז

תקציר המתכון: חמצמץ וטעים

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כוס וחצי אורז, עגבניה קלופה קצוצה דק, גמבה קצוץ דק, פטרוזליה, שמיר מלח, פלפל שחור, מלח לימון, מעט שמן לערבב את התערובת למלא את עלי הגפן להניח בביר שטוח להוסיף מים חמים מלח, מלח לימון, מעט שמן, כף רכז רימונים לבשל על אש קטנה כשעה עד שהנוזל מתאדה וזה יאמי טעים