לןגן

סופלה שוקולד

מאת: Victoriya , פורסם: 10/10/2016 | 19:32

תקציר המתכון: סופלה נדיר, שפשוט לא יוצא מביתינו.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *מחממים תנור ל180 מעלות.

  2. *בקערה גדולה(אני עובדת עם זכוכית), ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל למשך דקה וחצי.

  3. *מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. *מוסיפים את הסוכר ובעזרת מערבל מערבבים, עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים במהירות כדי שהם לא יתבשלו בשוקולד החם.

  5. *מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח(שימו לא לחבוש יותר מידי כדי יצא יותר טעים)!

  6. *יוצקים לתבניות חד פעמיות בצורות/קרמיות(בשלב זה ניתן לזרוק שוקולד לבן בתוך התערובת), ומכניסים לתנור ל9 דק' בלבד(שימו לב שלב זה נורא קריטי, לא לפספס, ולא להחזיק שנייה אחת יותר.)

  7. *מוציאים את הסופלה ולמי שרוצה מפזרים מעל אבקת סוכר, ומגישים!

  8. בתאבון!