לןגן

פאי פיצוחים מקורמלים

מאת: אתי ממן, פורסם: 10/10/2016 | 14:07
פאי פיצוחים מקורמלים

תקציר המתכון: כמה שזה טעים!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק פריך (כמות הבצק מספיקה לתבנית פאי 22 ושתי תבניות אישיות)-בקערת מיקסר וו לישה מערבבים חמאה, ביצים, סוכר, מוסיפים קמח, עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לחצי שעה.

  2. מרדדים על נייר אפיה מקומח, מעבירים לתבנית פאי ומצמידים גם לשוליים.

  3. להכנת מלית - מחממים במיקרו סוכר, חמאה, סירופ מייפל, שמנת מתוקה, תמצית אגוזי לוז, מוסיפים ביצים ומערבבים, מוסיפים תערובת פיצוחים, יוצקים על הבצק, אופים 160 מעלות כ 30 דקות.

  4. להכנת פיצוחים מקורמלים - קולים את כל הפיצוחים בתנור 170 מעלות כ 20 דקות, בסיר רחב על להבה בינונית ממסים גלוקוז, מים, סירופ מייפל, מוסיפים פיצוחים ומערבבים עד להסמכת הסירופ, יוצקים על הפאי ומסדרים באופן שווה,אופים שוב 10 דקות נוספות, מצננים ושומרים במקרר.