לןגן

עוגיות יויו

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 10/10/2016 | 11:49
עוגיות יויו

תקציר המתכון: עוגיה פריכה ספוגה וטעימה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליטרוף במזלג

  2. 1 כוס סוכר

  3. 1 כוס שמן

  4. 2 סוכר וניל

  5. 5 ביצים שלמות

  6. להוסיף 1 וחצי אבקת אפיה וקמח לסרוגין כמה שניכנס זה פחות מקילו קמח ללוש לבצק רך ונעים לתת מנוחה 20 דק

  7. לחמם שמן

  8. ליצור צורות עים קורץ עוגיות על מישטח מקומח

  9. או להכין טבעת סגורה היטב כמו שמכירים לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

  10. לטבול בסירופ

  11. ולגלגל בקוקוס

  12. סירופ 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון לבשל על אש קטנה עד לביעבוע להכניס לסיר הסוכר תיון אחד.. שזה מוכן להוציא את תמצית התה.... בהצלחה אורה ...