לןגן

קציצות טונה וקישואים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 21:36
קציצות טונה וקישואים

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות טונה

  2. 2 קופסאות טונה בשמן לסחוט אותם, 2 קישואים מגורדים דק,בצל יבש מגורד דק, גבעול בצל ירוק קצוץ, חופן פטרוזיליה קצוצה, 2 ביצים, 5 כפות פירורי לחם, מלח מעט (כי הטונה מלוחה) פלפל שחור רבע כפית, פפריקה כף

  3. לערבב הכל ביחד ליצור קציצות (אם רוצים אז מטגנים ) אני אפיתי בתנור חום 200 מעלות כשצד אחד משחים להפוך ולאפות מצד שני

  4. להכין בסיר את הרוטב שעושים לדג

  5. לטגן גמבה ופלפל חריף עד שמתרכך להוסיף כוס מים שום חתוך, כוסברה קצוצה, פפריקה, רבע כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור, כף מרק עוף ומעט שמן לתת לרוטב להתבשל מעט להוביף את הקציצות ולהפוך כדי שהרוטב יגע בכל הקציצה מעדן