לןגן

לחם קריספי

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 21:16
לחם קריספי

תקציר המתכון: לחם קריספי טעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מראש אומרת לכן הבצק רך כמו של ספינז'

  2. 1 ק"ג קמח, 2 כפות שמרים יבשים, 1 כף סוכר, 1כף מלח 6 וחצי כוסות מים (כוס חד פעמי) ולבסוף בעבוד הסופי חצי כוס שמן

  3. לערבב קמח סוכר ושמרים להוסיף את המים ללוש את הבצק להוסיף את המלח ללוש עוד ולבסוף להוסיף את השמן וללוש בעדינות שהשמן יספג בעיסה להתפיח

  4. כאשר תפח להניח בתוך תבנית על נייר אפיה הבצק לא ניתן למשחק כי הוא רך אני עשיתי כמו לחמנית ושיטחתי מעט זה יוצא קריספי לכל מי שאוהב לחם כזה ניתן לעשות גם שטוח כמו מצה וגם קצת תפוח כמו לחמניה