לןגן

דלעת ובטטה מתקתק

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 20:48
דלעת ובטטה מתקתק

תקציר המתכון: טעים ומתקתק מעל קוסקוס או אורז

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל להוסיף כף סוכר חום לקרמל את הבצל להוסיף בטטה עגולים ודלעת מעט מים חצי כפית קנמון כף סילאן חופן צימוקים כף סוכר לבן לבשל עד שמתאדים הנוזלים כמו ריבה יאמימיאמי אני אוהבת כל מה שמתובל בקנמון