לןגן

תבשיל כבש

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 20:34
תבשיל כבש

תקציר המתכון: יאמי :)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבשיל הכבש שהכין גבריאל בעלי היקר הוא הממונה על הכבשים מתכון מצוין 🐑🐑🐑

  2. לטגן 2 בצל גדול קצוץ בשמן זית להוסיף כף סוכר חום מוסיף המון. אחרי הטיגון להוסיף את ק"ג בשר הכבש לטגן קלות מ 2 הצדדים להוסיף את המים 4 כוסות, חופן צימוקים 2 כפות דבש ולבשל על אש בינונית שעה. אחרי שעה שהבשר במים עם הדבש והבצל להוסיף תבלינים חצי כפית פלפל לבן או שחור חצי כפית כמון מעט אגוז מוסקט ומלח לפי טעם להפוך מדי פעם את הבשר שיספגו הטעמים ולבשל עוד 20 דקות לבדוק שהבשר רך אם לא אז לבשל עד שמתרכך