לןגן

בולו - עוגה של תוניסאים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 20:30
בולו - עוגה של תוניסאים

תקציר המתכון: מתאים לאחר הצום עם כוס רכז שקדים רוזטה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני עשיתי חצי כמות אז מי שרוצה יותר שיכפיל בכמויות

  2. חצי ק"ג קמח (4.5 כוסות) 2 שקיות אפיה, 2 סוכר וניל, שלושת רבעי כוס שמן, חצי כף שומר (אניס), 3 ביצים, שלושת רבעי כוס סוכר , רבע כוס צימוקים, רבע כוס שקדים קצוצים, רבע כוס שומשום, חצי כוס מיץ תפוזים

  3. לערבב את כל החומרים ואת הקמח להוסיף בסוף לחלק ל 4 ליצור כמו רולדה לפזר שומשום או שקדים מעל לאפות בחום של 180 מעלות לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות ליבוש להוציא מהתנור ולחתוך