לןגן

פרגיות בשמן זית וצימוקים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 19:54
פרגיות בשמן זית וצימוקים

תקציר המתכון: מעולה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 ק"ג פרגיות, 4 וחצי כפות דבש, 5 כפות שמן זית, 4 כפות חומץ בן יין אדום, 1 כף אורגנו, חופן צימוקים, מלח ופלפל לבן לפי הטעם

  2. לערבב את כל החומרים ביחד ל 4 שעות במקרר לערבב שהחומרים יספגו בפרגיות ואז לצלות בתנור על גריל מדי פעם להפוך עד שמזהיב מעדן