לןגן

עוף ממולא באורז וצנוברים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 19:51
עוף ממולא באורז וצנוברים

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כלל אני שוברת לא את העצמות מבפנים (זה מה זה כייף) אבל אפשר גם לקנות ללא עצמות או למלא כמו שהוא

  2. לטגן בצל וצנוברים להוסיף פטריות חיות לטגן קלות להוסיף כוס אורז לטגן עוד ולהוסיף תבלינים : כפית מלח, כפית מרק עוף, רבע כפית אגוז מוסקט, רבע כפית קינמון, רבע כפית פלפל לבן, חצי כוס דבש לערבב הכל ביחד על אש קטנה למלא את התערובת בתוך העוף לסגור את הפתחים עם שיפוד או קיסמים לערבב חצי כוס יין אדום עם רבע כוס דבש ולעסות את העוף כן לעסות לו מסאג' עם התערובת להכניס לתנור בחצי שעה הראשונה על 200 מעלות ולאחר מכן להנמיך ל 180 מעלות לעוד שעה וחצי כאשר העוף משחים להפוך ולהשחים גם מהצד השני ואז לכסות בנייר כסף את שאר הבישול שלא יכרך מדי מעדן בתאבון