תקציר המתכון: בסד מתכון קל לעשייה מומלץ מכינה במיוחד כשאני צריכה לארח אנשים שרגישים לגלוטן
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לקלות במחבת תוך כדי ערבוב את הפיצוחים 3 דקות בלבד
להוסיף את הסוכר סוכר וניל וחלבון לערבב היטב
לשים בתבנית על נייראפייה ולשטח לסמן עם סכין מעויינים או ריבועים
או בעזרת 2 כפות להוריד עוגייה עוגייה
לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב
למי שלא אוהב מתוק
להוסיף לכמות הפיצוחים 1 ביצה וחלבון מביצה אחת
כף כמון 1/4 כפית מלח
1/2 כפית קצח