לןגן

עוגיות גרנולה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 09/10/2016 | 19:34

תקציר המתכון: בסד מתכון קל לעשייה מומלץ מכינה במיוחד כשאני צריכה לארח אנשים שרגישים לגלוטן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות במחבת תוך כדי ערבוב את הפיצוחים 3 דקות בלבד

  2. להוסיף את הסוכר סוכר וניל וחלבון לערבב היטב

  3. לשים בתבנית על נייראפייה ולשטח לסמן עם סכין מעויינים או ריבועים

  4. או בעזרת 2 כפות להוריד עוגייה עוגייה

  5. לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב

  6. למי שלא אוהב מתוק

  7. להוסיף לכמות הפיצוחים 1 ביצה וחלבון מביצה אחת

  8. כף כמון 1/4 כפית מלח

  9. 1/2 כפית קצח