לןגן

פלפל ממולא

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 09:49
פלפל ממולא

תקציר המתכון: טעים מאוד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ להוסיף את הבשר טחון להמשיך לטגן באש בינונית להוסיף רבע כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור, מעט כורכום, מעט מלח, כפית פפריקה 2 כפות רסק עגבניות לערבב טוב להוסיף כוס אורז עלי נענע ופטרוזליה קצוץ להטמיע את התבלינים על כל העיסה למלא את הפלפלים בסיר להניח את הפלפל הממולא להוסיף מים חמים קופסה וחצי רסק עגבניות ואת אותם התבלינים ששמנו בפלפל פלוס כפית מרק עוף להנמיך גז לבינוני בתחילת הבישול לכסות את הסיר וברבע שעה האחרונה לבשל בלי מכסה שישאר רוטב