לןגן

מרק חרירה

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 09/10/2016 | 09:41
מרק חרירה

תקציר המתכון: מומלץ לאחר הצום מרק מזין וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק חרירה מצרכים : 1 כוס עדשים 1 כוס גרגרי חומוס בצל גדול חתוך חצי חבילת פטרוזיליה גבעולים של כרפס חצי כוס ראש כרפס 5 עגבניות בינוניות מגורדות כפית פלפל שחור כפית מרק עוף רבע כפית כורכום מלח לפי הטעם מאדים את הבצל מוסיפים את שאר המצרכים ממלאים מים מבשלים על להבה בינונית כמעט שעה וחצי אחרי זה לוקחים כף קמח מערבבים בכוס מים טוב שלא ישארו גושים שופכים למרק מוסיפים מיץ לימון מלימון אחד מוסיפים אטריות מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות ולבחוש שהקמח לא ישקע בתחתית כל מי שממהר אפשר לשים הכל בסיר לחץ מקצר את הבישול בשעה את הלימון והקמח להוסיף בסוף ולפזר פטרוזיליה נוספת ואפשר גם כוסברה צום קל וחתימה טובה לכולם