לןגן

מעורב מרוקאי

מאת: אביטל אלקייים, פורסם: 08/10/2016 | 23:20
מעורב מרוקאי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בשיר את העלי דפנה הבצל פלפל אנגלי מרק עוף כורכום ומרתיחים

  2. מוסיפים את הבשר ראש והריאות ומבשלים בערך שעתיים עם שהכל נהיה רך

  3. מקררים טוב אפילו לילה במקרר ואז חותכים לקוביות

  4. בסיר שמים שום קצוץ מוסיפים תבשר והריאות כף מרק עוף פלפל אנגלי מעט אגוז מוסקט שמן אדום ושלוש כוסות מים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך