לןגן

פחזניות

מאת: מיטל חיות, פורסם: 08/10/2016 | 09:55
פחזניות

תקציר המתכון: טוב לא יודעת מה איתכן...אבל אני מאוהבתתת ♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח

  2. להביא לרתיחה ולהוסיף את הכוס קמח

  3. על אש נמוכה 1-2דק'

  4. לערבב תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת)

  5. להעביר למקסר עם וו גיטרה 2 דק לקירור

  6. ולהוביף ביצה ביצה רק שנבלעת והבצק מתגבש להוסיף עוד ביצה .

  7. לשים בשק זילוף עם צנטר כוכב☆

  8. לזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות .( עשיתי שני תבניות בכל אחת 10 פחזניות)

  9. לשים בתנור שחומם מראש על 200° 20 דק'

  10. ****החלק הכי חשוב**** בתום ה20 דק' לא לפתוח!!

  11. בעדינות לפתוח מעט ולשים כף עץ לחכות 5 דק'. אחרת הצנחו ולא ישארו גבוהות!!

  12. למילוי 2שמנת מתוקה כוס וחצי חלב אחד וחצי חבילות פודינג וניל וחצי כוס אבקת סוכר!

  13. לקישוט שוקולד מומס עם חמאה-(שמתי מריר לאזן מתיקות)

  14. ואבקת סוכר בנדיבות

  15. **טיפ**אפשר להקיפיא לפחות שעה לפני ההגשה להוציא

  16. מהמקפיא.(נשמר מצויין)

  17. ♡❤♡❤♡❤♡