לןגן

תבשיל שוקי עוף ושעועית ירוקה ברוטב אדום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 07/10/2016 | 17:38
תבשיל שוקי עוף ושעועית ירוקה ברוטב אדום

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת ומשביעה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את שוקי העוף במחבת נפרדת משני הצדדים עד שהם זהובים ואז להוציא לצלחת.

  2. בסיר רחב לטגן בצל עד לשקיפות ואז להוסיף שום וגמבה והעשבי טיבול ולערבב ולטגן 5 דקות ואז להוסיף תבלינים ורסק ולערבב טוב טוב ואז להוסיף את שוקי העוף בתפזורת ומעל המים וביניהם את השעועית ולהרתיח ואז להנמיך מידי פעם לנער את הסיר זמן הבישול הוא 40 דקות.(מידי פעם לקחת כף ולהרטיב את השוקיים) בהצלחה.להגיש ליד אורז לבן.