לןגן

עוגת קלמנטינה קוקוס ושוקולד מגורד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 07/10/2016 | 16:44
עוגת קלמנטינה קוקוס ושוקולד מגורד

תקציר המתכון: עוגה עם ניחוח מושלם רכה ועסיסית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשיםביצים סוכר תמצית וניל קורט מלח מיץ קלמנטינה גריגת קלמטינה ושמן ולערבל עד שמתאחד ואז להוסיף קמח מנופה והקוקוס ולהקציף טוב ואזעם לקקן לערבב ואז להוציא מהמיקסר ולהוסיף את השוקולד הקצוץ ואז לשמן תבנית חור ולהעביר את התערובת ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל45 דקות לחכות שיתקרר ולהוציא מהתבנית למי שרוצה אפשר לבזוק אבקת סוכר.בהצלחה.