לןגן

זיווה ביתית מושלמת!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 06/10/2016 | 21:36
זיווה ביתית מושלמת!

תקציר המתכון: זיווה ביתית משגעת , סופר טעימה וקלה להכנה.. המלצה שלי תכפילו כמויות! :)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למלית

לציפוי

להכנת רסק עגבניות

אופן הכנה

  1. לפתוח את המלוואח ולרדד אותו מעט לקבלת צורת מלבן. למלא פס מהמלית לרוחב המלוואח, ולגלגל לצורת חצי עיגול או עיגול שלם.

  2. להבריש כל יחידה במעט ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום לבן. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 35-40 דקות, או עד להזהבה (משך האפייה תלוי בתנור).

  3. להכנת רסק העגבניות - לגרד 3 עגבניות אדומות בשלות ופלפל אחד חריף (לפי הטעם) , לתבל במעט מלח ושמן זית ולערבב.

  4. מומלץ להגיש לצד ביצה קשה וחמוצים , בתאבון :)