לןגן

בולונז

מאת: פיבי רוקח, פורסם: 06/10/2016 | 21:29
בולונז

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין חבילת פסטה על פי הוראות יצרן

  2. בסיר רחב לטגן במעט שמן את הבצל, הסלרי והגזרים הקצוצים.

  3. להוסיף את הבשר ולטגן עד השחמה

  4. לחתוך גס את העגבניות בשימורים ולהוסיף עם כל המיץ שבקופסא

  5. להוסיף את התבלינים וכף או שתיים גדושות של רסק עגבניות

  6. לערבב היטב את הרוטב ולתת רתיחה קטנה

  7. להוסיף את הפסטה המוכנה ולערבב הכל יחד.