לןגן

בצק עלים ממולא בכבד

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/10/2016 | 21:08
בצק עלים ממולא בכבד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הכבדים: צולים את הכבדים על הגז. בסיר רחב מחממים שמן קנולה מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן. מוסיפים את התבלינים ומטגנים מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים בערך חצי שעה מקררים את הכבדים.

  2. מרדדים את בצק העלים חותכים לריבועים ממלאים במלית הכבד וסוגרים לצורת סוכריה. מורחים בשמן זית ואופים בחום בינוני בערך חצי שעה. טעים יאמי יאמי