לןגן

בצק עלים ממולא בירקות ובפטריות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/10/2016 | 20:57
בצק עלים ממולא בירקות ובפטריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת מחממים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עם השום עד שנהפך לשקוף מוציאים ומעבירים לקערה. באותה מחבת מטגנים את הגזר עד להזהבה מוציאים ומעבירים לקערה, כך עושים עם יתר הירקות. לאחר שהכנו את כל הירקות מחזירים את הירקות לתוך המחבת מוסיפים את רוטב הצ'ילי והתבלינים מערבבים ומבשלים על אש נמוכה בערך רבע שעה מכבים את הגז ומצננים.

  2. מרדדים את בצק העלים חותכים למלבנים ממלאים ממלית הירקות וסוגרים בצורת מעטפה מורחים בשמן זית ואופים בערך חצי שעה. בתיאבון ולבריאות