לןגן

תבשיל בשר ראש עם חומוס פיקנטי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/10/2016 | 19:36
תבשיל בשר ראש עם חומוס פיקנטי

תקציר המתכון: תבשיל נהדר ונימוח מומלץ להכין

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את בשר הראש ושמים בסיר רחב מכסים במים ומביאים לכמעט רתיחה.

  2. מורידים מהגז שוטפים מחליפים מים ומבשלים שוב, כך עושים 3 פעמים בפעם השלישית לפני הבישול חותכים את בשר הראש לפרוסות ומביאים לכמעט רתיחה שוטפים את בשר הראש.

  3. בסיר רחב שמים שום ושמן ומטגנים מעט, מוסיפים את בשר הראש מטגנים מעט, מוסיפים מים עד לכיסוי בשר הראש, מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעתיים מידי פעם מערבבים.

  4. בזמן שבשר הראש מתבשל שמים את החומוס המושרה בסיר מוסיפים מים רותחים עם כפית סודה לשתייה מכסים את הסיר ושמים בצד בערך שעה. מקלפים את החומוס שוטפים ומוסיפים לבשר הראש מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך שעה מכבים את הלהבה. אוכלים עם אורז לבן. טעים טעים