לןגן

גולש בקר ותפוחי אדמה

מאת: ורד דרור, פורסם: 30/09/2016 | 07:32
גולש בקר ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: הבשר יוצא רך להפליא, מנה צבעונית וטעימה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל הפרוס עד שנהייה שקוף להוסיף את השום לטגן קלות.

  2. להוסיף את קוביות הבשר, לסגור אותו מכל הצדדים.

  3. להוסיף את התבלינים ועלי הדפנה, לכסות במים ולהרתיח.

  4. כשרותח להנמיך את הלהבה, להוסיף פטריות, גזר ותפוחי האדמה, להוסיף את היין.

  5. לכסות ולבשל עוד כשעה, עד שהבשר מתרכך וסופג את כל הטעמים.

  6. להכין אורז לבן עם כוס אחת מהרוטב של הגולש.

  7. מנה חגיגית וטעימה מאד.