לןגן

טנזיה - פירות יבשים מבושלים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 27/09/2016 | 02:20
טנזיה - פירות יבשים מבושלים

תקציר המתכון: מעדן מתוק לראש השנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טנזיה - לטגן 3 בצלים גדולים בשמן עד שמזהיב להוסיף כוס שזיפים מיובשים, חצי כוס צימוקים לבנים, חצי כוס משמשים חצי כוס תאנים יבשות לחצות אותם או להחליף תמרים בתאנים חצי כפית ג'ינג'ר טרי (יש גם קפוא בקוביות) חצי כפית אגוז מוסקט כפית קינמון, מעט ציפורן מעט מלח, 2 כפות סוכר 1 כוס יין מתוק לבשל עד שהנוזל מסתיים ונהיה כמו ריבה במקביל לטגן שקדים קלופים ולפזר מעל הטנזיה אפשר לבשל ביחד עם בשר ראש או צלעות או קציצות בשר