לןגן

פרחי לוטוס בדבש - בעזרת השבלונה

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 25/09/2016 | 19:30
פרחי לוטוס בדבש - בעזרת השבלונה

תקציר המתכון: עוגיות מהממות פרחי לוטוס בדבש, או כבסיס למנה ראשונה, או כמנת קינוח- קריספית בטעם משגע! אני הולכת להכין אותם כבסיס למנה ראשונה עם כבדי עוף מקורמלים עם סוכר דבש ויין...מעדן!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להכנת הדבש

אופן הכנה

  1. כל המרכיבים של הבלילה במערבל ידני, עד שאין גושי קמח והתערובת חלקה לגמרי

  2. בעזרת השבלונה שהנחנו מראש בתוך השמן הרותח, טובלים עד כ- 3/4 מהבלילה ומניחים בשמן, תוך כדי ניעור כל הזמן ובכדי שהעוגייה תישלף החוצה, שוב מניחים את השבלונה בתוך השמן, ולתערובת הבלילה וחוזר חלילה עד שמסיימים את כל הבלילה.

  3. 4 כוסות הפוכות להניח כל עוגיה איך שהיא יוצאת מהשמן, לקפל בעזרת לחיצה על גבי ראש הכוס כדי לקבל צורה מקוערת של העוגייה, כמו קערית קטנה...כמה דק...ולהוציא למגש...מאכסנים את פרחי הלוטוס המטוגנים בפלסטיק סגור אפילו מחוץ למקרר והם נשמרים קריספים בטעמם גם עד 3 חודשים...באחריות...

  4. ניתן לטבול בדבש שהכנו גם כמו שבקיה, או עם אבקת סוכר בסמוך להגשה...בהצלחה, חגית.