לןגן

סלט קינואה

מאת: Liran Magen, פורסם: 09/09/2016 | 12:04
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט קינואה, שניתן לגוון עם מה שרוצים: חמוציות/בוטנים/אגוזים/פקאנים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: בסיר עם מעט שמן שמים את הקינואה. מוסיפים מים רותחים שיכסה את הקינואה ומבשלים על אש נמוכה כ 12 דק'.

  2. מכינים את הסלט: בקערה שמים את מרכיבי הסלט: עגבניות חתוכות קטן, פטרוזיליה/כוסברה קצוצה, בצל קצוץ, חמוציות/אגוזים לפי הטעם. מוסיפים את הקינואה המוכנה לסלט. מערבבים.

  3. מטבלים במלח, פלפל, מעט שמן זית, מעט מיץ לימון. בתיאבון.