לןגן

טונה חריפה

מאת: אורלי ויצמן, פורסם: 05/09/2016 | 23:05
טונה חריפה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הטונה במים עם מלח , לטגן את הגמבה ואת הפלפל החריף רצועות , להוסיף את העגבניות חתוכות ואת השום הכתוש , לאחר טיגון של 5 דקות להוסיף את התבלינים , ואז כוס וחצי מים , לאחר רתיחה לפזר כוסברה ולסדר את הדגים לפזר מעל שוב כוסברה את השיניים של השום לסגור את הסיר לבשל 5 דקות על אש גבוהה ואז להוריד את המכסה ולבשל על אש נמוכה לעוד 10 דקות .....בתאבון 😊