לןגן

רולדות שמרים ושוקולד יאמייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 30/06/2016 | 21:53
רולדות שמרים  ושוקולד   יאמייי

תקציר המתכון: רולדה עם שמרים. אני החלטתי ללכת על אגוזים קצוצים ושוקולד. להתענג מכל ביס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי השוקולד

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. מערבבים ולשים הכול. לבצק אחיד. מתפיחים שעה

  3. המילוי

  4. ממסים על להבה נמוכה את החמאה. הקקאו והסוכר. כמה דקות ושולחים למקרר שיתקשה.

  5. הבצק תפח מחלקים ל- 8

  6. מרדדים דק (בצק מאד נוח).

  7. מורחים את המילוי ומפזרים על העלה אגוזים קצוצים מגלגלים לגליל ומכל 2 גלילים קולעים צמה.

  8. שולחים לתבנית אינגלש משומנת ומרופדת

  9. להתפיח שוב 3/4 שעה עד שעה

  10. לערבב ביצה עם כפית שטוחה סוכר

  11. למרוח על הצמות

  12. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות עד להזהבה יפה

  13. הסירופ

  14. כשהעוגות חמות להבריש בסירופ סוכר שהכנו מבישול. להרטיב היטב.

  15. נימוח בפה ניתן גם להקפיא

  16. הערה ניתן למלא בנוטלה/ השחר אגוזים ושקדים/ אגוזי מלך/ חמוציות כל מה שאוהבים