לןגן

חלת גשר

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 29/06/2016 | 11:58
חלת גשר

תקציר המתכון: חלת הגשר היפיהפיה שלי מסמלת את הדרך למעלה להעצמה אישית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חלת גשר

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. מערבלים כל החומרים 10 דקות בערך לבצק נעים לא דביק

  3. תפיחה להכפלת הנפח

  4. לקחת גושים וליצור חלות

  5. שוב תפיחה להכפלת הנפח

  6. להבריש ביצה מקושקשת

  7. ולפזר זרעי שומשום

  8. לשלוח לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה