לןגן

פוקצ'ה איטלקית

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 14:01
פוקצ'ה איטלקית

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מדוד לפי כוס חד פעמי חם

אופן הכנה

  1. מעבדים את כל החומרים חוץ מהשמן לבצק אחיד ומניחים בצד לחצי שעה מנוחה

  2. לאחר התפחה מוסיפים רבע כוס שמן זית ומעבדים

  3. להשטיח במגש עם נייר אפייה וביד לעשות פעולת מריחה של חירור

  4. מפזרים שוב מעט שמן זית, מקשטים בעגבניות שרי, זיתים שחורים או ירוקים וזעתר ומכניסים לטאבון כ-7 דקות או בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות