לןגן

כרוב וסלק אדום ממולאים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 12:38
כרוב וסלק אדום ממולאים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. קוצצים בסלייסר את הפטרוזיליה, הבצלים, עלי הכרפס, השום והבשר הטחון ומוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט והאורז ומערבבים היטב

  2. מכניסים את הכרוב השלם למיקרו לריכוך ולאחר מכן משרים במים רותחים, לאחר מכן מרוקנים את הכרוב וממלאים, ממלאים עלי כרוב (משטחים, ממלאים שורה של המילוי, מקפלים מעט בצד ימין ומעט בצד שמאל ומגלגלים, הקיפולים מהצדדים הם על מנת שלא יברח האורז), מרוקנים גם את הסלק (שומרים את הפנים) וממלאים

  3. מכינים את הרוטב: בסיר עם מעט שמן שמים כף רסק, את הפנים של הסלק האדום, מלח, 5 כפות סוכר ולימון או תרכיז רימונים