לןגן

פלפל חריף ממולא ועטוף בצק עלים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 12:41
פלפל חריף ממולא ועטוף בצק עלים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור והצנוברים (לא חובה)

  3. לחתוך פס בפלפל החריף, לנקות ולמלא אותו בבשר ולעטוף בבצק עלים

  4. להעביר בחלמון ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות